среда, 12. децембар 2012.

Месец хуманости




Удружење грађана „ЗЕН арт” је месец децембар посветио хуманости, у жељи да помогне и улепша предстојеће новогодишње празнике незбринутој деци. У сарадњи са „Центром за интеграцију младих (ЦИМ)”, „ЗЕН арт“ организује акцију под називом „За топлију зиму у Свратишту и Дневном центру“. Биће организоване две хуманитарне журке, а сав новац који буде прикупљен биће потрошен у куповини производа који су потребни деци. Свратиште и Дневни центар за децу укључену у живот и/или рад на улици посећује више од 200 деце, а највише су им потребни лекови против прехладе, грејна тела, ћебад итд.
У петак 21. децембра у сарадњи са баром Диско Певац организујемо хуманитарно вече. Чекамо Вас у Грачаничкој 9 са почетком у 21 час.


Позивамо све добре и хумане Београђане да нам се придруже и помогну да ова акција прође што успешније.
Поред ове акције, „ЗЕН арт” организује и сакупљање новогодишњих пакетића за децу без родитељског старања. Сакупљамо топлу зимску одећу и обућу, школски прибор, књиге, као и слаткише и средства за личну хигијену. Уколико на овај начин желите да помогнете незбринутој деци, све ствари које прикупите можете донети у просторије организације „ЗЕН арт“, Деспота Стефана 15, сваког радног дана од 16 до 20 часова.Хуманитарне акције за незбринуту децу уочи Нове године.



Нема коментара: