понедељак, 03. децембар 2012.

Uspešan početak

Pogledajte video kako je izgledala atmosfera u Supermarketu.


Modna revija “Day,night and bed-beware” održana je sinoć,02. decembra u Supermarketu u organizaciji ZEN art-a u saradnji sa Studiom Štap i Kanap, IFMSA SERBIA, Modnog sveta Srbije,edikativnog centra Artego Srbija,Fakulteta za estetiku i kozmetologiju uz podršku DJ Tatjane Kalnak i kreatorke Ljiljane Adamov koja je obukla Ognjena Kostića-Struku,Marka Stojanovića - MaraQYa,Aleksandra Lazića-Sale tru i Aleksandra Adrijana Rankovića koji su otvorili revije live nastupom.
Ideja revije je bila da se javnosti prikaže na koji način umetnici vide značaj ovog važnog datuma. Pitanje borbe protiv SIDA-e nije samo za doktore i ljude iz zdravstva već za sve nas koji se bavimo javnim i društvennim problemima.
Svoje kreacije su predstavili mladi kreatori Marija Radumilo, Nemanja Ivanišević, Petra Zorica i Biljana Milošević. Akciju je podržao veliki broj naših istaknutih ličnosti iz sveta kulture i muzike poput: Marka Djurovskog,Dijane Janković, Nemanje Maraša, Alenka Slavinec, Cvijete Radović,  NAXI radia, Radio Antene,Radia S kao i Branislav Lecić, Miša Obradović, Kristina Kovač, Srdan Golubović kao i mnogi drugi.
 Kreacija Petre Zorice
 Kreacija Nemanje Ivaniševića
 Kreacija Marije Radumilo
 Kreacija Biljane Milošević

Ovim slikama želimo da Vam prenesemo delić atmosfere sa revije koja je održana sinoć u Supermarketu. Nadamo se da ćete sledeći put i Vi biti sa nama.Нема коментара: