уторак, 15. јануар 2013.

Stvarno vazno


U ponoć, kad su kazaljke se poklopile , kad smo se rastajali od stare godine - većina nas je poželelo zdravlje i sreću. Neki ljudi, na žalost, nisu imali sreće da vide sjaj konfeta, lampiona i vatrometa, jer im je život zauvek darovao tamu kojom su okruženi.

U mesecu januaru, koji simboliše darovanje,u mesecu novih ideja i početaka, želimo da pružimo mogućnost slepim i slabovidim osobamada se upoznaju sa brošurom o infektivnim bolestima, koja će im pomoći da nauče i prepoznaju načine da se zaštite od bolesti koje pogađaju sve nas a nekada se mogu dobiti i na banalne načine kao što je naprimer - poseta zubaru, manikiru, pedikiru.Ne dozvolite da iko u 21. veku živi u neznanju, i budite deo ove akcije koja ce slepim i slabovidim ljudima predstavljati SVETIONIK u očuvanju njihovog zdravlja.

Svojim malim gestom darivanjaza narukvice izrađenim za ovu priliku, ali i svojim prisustvom pozivamo Vas, učinite nešto veliko i omogućite postojanje brošure na Brajevom pismu o bolestima kao što suhepatitisi i HIV/AIDS i započnite 2013.ponosni sto ste deo nečeg sto je STVARNO VAŽNO!

Sva prikupljena sredstva će biti uložena u dalje sprovođenje ove inicijative tj. u štampanje ovih brošura koje će tome da preko 2 000 slepih osoba dobiju edukativno značajne informacije u obliku pristupačnom njima (o bolesti, simptomima, načinu prenošenja i prevencije) a nadamo se i stotinama drugih u ostalim gradovima Srbije.
Stvarno važne narukvice izrađene su u pet boja, i na njima su ispisane reči: ljubav, prijateljstvo, hrabrost, sloboda i optimizam. Reči koje nas sve vežu i podsetnik šta je STVARNO VAŽNO !

Ove Koktel Srede se opet okrecemo humanitarnim desavanjima , mi smo za vas izabrali organizacije kojima treba NASA pomoc i podrska ..

Dali ce zajedno sa VAMA isto darivati ,a i za sve smo snizili cene KOKTELA :)

svratite da pomognemo zajedno ...


Čekamo Vas u sredu (17.12) u Hilandarskoj 20.

Нема коментара: